Vinduespudsning i Hedensted & Løsning nær Horsens

Absolut Rengøring og Polering klarer både den indvendige og den udvendige vinduespudsning for private kunder, virksomheder, institutioner og boligforeninger i Horsens, Løsning og mange andre steder. Vi klarer naturligvis også polering af glasfacader, glasbeklædninger, spejle og andre blanke overflader.

Vi udfører vinduespudsning af enhver art

Vi kan udføre jævnlig vinduespudsning i forbindelse med andre rengøringsopgaver, men vi udfører naturligvis også polering af vinduer for kunder, der ikke ønsker rengøring, eller som benytter et andet rengøringsfirma. Desuden kan vi udføre vinduespudsning i forbindelse med hovedrengøring, nybyggeri, brandskader og lignende, men vi tilbyder også ordinær vinduespolering, selvom vi blot skal komme en enkelt gang.

Vi har naturligvis specialudstyr og lift, så vi kan udføre effektiv og grundig vinduespudsning fra kælder til kvist på alle slags ejendomme og bygninger. Dertil kommer, at vi benytter miljørigtige vaskeanlæg og metoder, men vi bruger altid rent vand.

Vores professionelle vinduespolerere har mange års erfaring med rengøring og polering af vinduer, vinduesrammer, glasfacader og glasbeklædninger i enhver afskygninger, og vi står også klar til at løse opgaver inden for vinduespudsning for dig eller jeres virksomhed.

Vi sætter faglig stolthed i højsædet som vinduespudser

Vi sætter altid den faglige stolthed i højsædet og efterlader altid vinduerne skinnende rene og uden striber efter din vinduespudsning af vinduer og andre glasbeklædninger. Desuden bestræber vi os på, at det altid er den samme vinduespudser, der kommer hos de enkelte kunder. Den personlige kontakt og relation er i det hele taget væsentlig for os. Derfor får du naturligvis også en fast kontaktperson i forbindelse med vinduespudsning.

Kontakt os for et uforpligtende besøg og et tilbud om vinduespudsning. Ring gerne på telefon 22 46 05 77 eller benyt kontaktformularen her på siden.

Skriv til os