Erhvervsrengøring af Absolut Rengøring og Polering

Absolut Rengøring og Polering løser alle former for erhvervsrengøring i blandt andet Hedensted, Løsning og Horsens. For både små og store virksomheder, institutioner, butikker og kontorer. Professionel erhvervsrengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

Vores erhvervsrengøring kan omfatte alt fra vinduespolering til måtteservice

En fast aftale om erhvervsrengøring kan for eksempel omfatte rengøring, tæpperensning, vinduespolering, gulvvask, støvsugning, snerydning og vedligeholdelse af grønne arealer samt linned- og måtteservice. Derved sikrer I, at der altid er så rent, som I ønsker det.

Vi er et mindre rengøringsfirma, men vi har 20 års erfaring med rengøring, og udover vi lægger vægt på høj kvalitet og bred kundetilfredshed, lægger vi også vægt på personlige forhold. Derfor får alle vores kunder naturligvis en fast kontaktperson, ligesom vi bestræber os på, at det altid er den samme medarbejder, som kommer i de enkelte virksomheder.

Grundig, effektiv og fleksibel rengøring af erhverv

Vi lægger med andre ord vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde i forbindelse med erhvervsrengøring, således I altid vil modtage et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed. Fleksibilitet er også et nøgleord, og vi står gerne til rådighed med at sammensætte særlige aftaler efter behov, herunder både akutte og planlagte opgaver.

Ring til os på telefon 22 46 05 77 og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan lave et tilbud på erhvervsrengøring, der er tilpasset lige præcis jeres behov og ønsker. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden.

Skriv til os