Kontorrengøring i Horsens, Løsning & Hedensted

Absolut Rengøring og Polering tilbyder kontorrengøring i byer som blandt andet Horsens, Løsning & Hedensted. Vores kunder er typisk små og store kontorer, der ikke ønsker at stå for den daglige rengøring på kontoret eller kontorerne. De fleste steder, hvor vi udfører kontorrengøring, varetager vi for eksempel ordinær rengøring, herunder gulvvask og støvsugning, samt løbende tæpperensning, jævnlig vinduespolering og eventuel linned- og måtteservice.

Professionel rengøring medfører typisk et bedre indeklima

En aftale om professionel kontorrengøring medfører typisk et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for blandt andet støvallergi, hovedpine og lignende problemer, der i værste fald kan føre til større sygefravær blandt personalet. Samtidig slipper I for at bekymre jer om den daglige rengøring, heriblandt eventuelt rengøringspersonale.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed, når vi udfører kontorrengøring, og vi lægger derfor også stor vægt på at efterlade smukke og pæne kontorer, hvor der er rent i alle hjørner og kroge. Vi har også stort fokus på de personlige relationer, hvilket både gælder mellem den eller de faste rengøringsassistenter og vinduespolerere og virksomheden og mellem den faste kontaktperson og virksomheden.

Vi har fleksibilitet i den daglige kontorrengøring

Den personlige relation medfører samtidig en stor fleksibilitet i forhold til de daglige opgaver med kontorrengøring, men også i forhold til eventuelle akutte opgaver eller pludselige ønsker, som løbende opstår i de fleste virksomheder. Derved sikrer vi sammen, at der altid er rent og pænt på jeres kontor, uagtet der skulle ske noget uforudset af den ene eller anden art.

Ring til os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for kontorrengøring. Du kan ringe på telefon 22 46 05 77, men du kan også benytte kontaktformularen her på siden. Vi kommer gerne på besøg eller sender et uforpligtende tilbud på rengøring og eventuel vinduespudsning.

Skriv til os