Rengøringsfirma med 20 års erfaring

Absolut Rengøring og Polering har 20 års erfaring som rengøringsfirma i områder som blandt andet Løsning, Hedensted & Horsens. Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset kundens behov. Vi kan både lave faste aftaler og engangsaftaler, og vi kan udføre ordinær rengøring og specialrengøring som dit rengøringsfirma. Vores rengøringsfirma løser rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for boligforeninger, for institutioner, for offentlige myndigheder og for private, der ønsker rengøring i deres hjem.

Vores rengøringsfirma udfører ejendomsservice samt privat- og erhvervsrengøring

Vi udfører forskellige former for rengøringsopgaver for tre forskellige kundegrupper, hvilket er rengøring for private i deres egen bolig eller sommerhus (privatrengøring), rengøring for virksomheder, kontorer og institutioner (erhvervsrengøring og kontorrengøring) og rengøring for boligforeninger og boligselskaber (ejendomsservice). Vores rengøringsfirma tager naturligvis imod ordrer fra alle.

Og som rengøringsfirma udfører mange forskellige typer af rengøring, herunder ordinær rengøring, gadefejning, hovedrengøring, skadeservice, vinduespolering og gulvpolering samt gadefejning og rengøring af fraflytningslejligheder. Skadeservice kan være i forbindelse med brand- eller vandskader, og disse opgaver løser vi naturligvis med kort varsel.

Vi fokuserer god kundeservice, høj kvalitet og grundigt håndværk

God service og rengøring af den højeste kvalitet er kerneværdier i vores rengøringsfirma. Desuden benytter vi de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Vi benytter naturligvis dygtige og servicemindede rengøringsassistenter, vinduespolerere og sanitører, og vi går samlet set op i god kundeservice, høj kvalitet og grundigt håndværk med henblik på glade og tilfredse kunder.

Du kan få indblik i vores arbejdsområder her på hjemmesiden, og hvis du har brug for flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma på telefon 22 46 05 77 eller benytte kontaktformularen i højre side.

Skriv til os